Gadeforeningens telt

leje af teltForeløbige vedtægter for brug af Gadeforeningen Skovalléens vejtelt

 

Foreningen har aug. 2019 indkøbt 6×12 meter havetelt som en følge af opnået tilskud fra “Generationsmøder om fælles aktiviteter i lokalområdet-puljen” hos Odense kommune.

Formålet med teltet er at kunne mødes på tværs af generationer i gadeforeningen Skovalléen til foreningens officielle arrangementer. Teltet må dog også gerne bruges til private arrangementer på Skovalléen, hvor nedenstående lejebetingelser gælder:

 

Lejebetingelser

 1. Teltet bookes hos bestyrelsen via mail – her gælder “først til mølle princippet” hos kasseren (pt. Esben nr. 4): esben@flindt.com
 2. Kun medlemmer af Gadeforeningen Skovalléen kan leje teltet og kun til eget brug.
 3. Det koster 300,- at leje teltet til private arrangementer. Pengene går til foreningen til indkøb af reservedele m.m., så teltet kan holde i mange år. Teltet afhentes ved depot (skiftende husstande) og tilbageleveres her nedpakket efter endt brug.
 4. Der må ikke tændes åben eller sodende ild i teltet (fx fakler eller grill), men stearinlys er OK). Der må ikke klistres plakater, tape eller andet på teltdugen.
 5. Teltet skal være HELT TØRT og rengjort ved nedpakning og nedpakkes efter forskrifter på kasser, stænger m.m.
 6. Ødelægges dele af teltet (fx. stænger eller teltdugssektioner) erstattes disse af lejer.

 

Gode råd

 1. Det kræver min 5-7 mand at sætte teltet op, da det er tungt og hver side bør løftes på een gang for at kunne lægge duge og stænger på uden, at man ødelægger disse.
 2. Teltet kan opsættes i forskellige størrelsesvariationer ud over de 6×12 meter, der er den fulde længde. Læs mere og se mere om modellen her:
  https://www.dancovershop.com/dk/product/partytelte/partytelt-semi-pro-plus-combitents-tm-6x12m-4-i-1.aspx
 3. Tag gerne et billede af teltet efter endt brug – rengjort og tørt inden nedpakning.